A legférfiasabb illatok listája

parfüm

Szeretnél női társaságban vonzó férfiként, a kollégák előtt pedig magabiztos, erős akaratú emberként mutatkozni? Akkor az alábbi illatszerek valamelyikét mindenképpen érdemes kipróbálnod.

Egy vonzalommal és ellenállhatatlan szenvedéllyel teli férfi parfüm

Mivel mással is kezdhetnénk a listánkat, mint korunk egyik legismertebb divatmárkájának, a DOUGLAS-nál is elérhető Hugo Bossnak a The Scent nevű parfümjével, amely egy fás-keleties illat fűszeres akkordokkal.

Már abban a pillanatban meghódítja az érzékeidet, amikor először rápillantasz, hiszen a borostyán színe a feledhetetlenség és az egyedülállóság fémjelét hordozza. De ez még tovább fokozódik, amikor magadra fújod az illatszert.

A kompozíciót a kissé élesebb gyömbéres jegyek és a citrusok kombinációja nyitja meg, majd megjelenik a levendulás szívillatban rejtőző maninka, a valódi bőr állati eredetű eszenciája illetve a fás jegyek, amelyek soha nem látott érzékiséget adnak az illatnak.

Egy kísértő, izgalmas és merész férfi parfüm

Véleményünk szerint az Euphoria for Men az egyik legjobban sikerült illat a Calvin Kleintől. Megtestesíti a férfias érzékiséget és az erőt, nem mellesleg pedig új élményeket inspirál.

Minket már a nyitányában megjelenő pikáns gyömbér, bors és hűvös szudacsi jegyek keveréke megfogott, amelyet a fekete bazsalikom, a cédruslevelek, a krémes bőr és a brazil vörösfenyő kombinációja tökéletesen kiegészít. De az i-re a pontot mégis az ellenállhatatlan pacsuli teszi fel.

Egy pimaszul szexi, fiatalos és modern illat

A 212 VIP Carolina Herrera-tól egy igazán innovatív és inspiráló illat, amelyet New York utcái ihlettek meg. Édeskés, mégis domináns, így tökéletesen passzol az exkluzív alkalmakra.

Az első pillanatokban megjelenő lime és a menta üdeségéhez a kaviár jegyei adnak egy cseppnyi luxust, amelyet a jeges vodka és a fűszeres gyömbér érintése követ. De ezt az egész élményt az alapillat részét képező ámbra, pézsma és paliszanderfa koronázza meg.

A felszabadult férfi illata

A lista végére hagytuk a Guilty a Pour Homme Eau de Parfumöt, amellyel a Gucci az eklektikus és merész stílust kedvelő férfiakat szólítja meg.

A legtöbben azért imádják, mivel egy sokat sejtető és meghökkentő fás-aromás illat, amely szándékosan provokál. Egyrészt már maga az üvegcse is jó előre jelzi, hogy egy kontrasztokkal teli, rejtélyes és modern illatot rejt, amelyet, ha magadra fújsz, akkor úgy érezheted magad, mint a legnagyobb filmsztárok, akikért szabályosan bomlanak a nők.

És akkor még az első illatolás során megjelenő a rózsa és a csípős chili váratlan kombinációját még nem is említettük, amelyhez tökéletes ellentétet teremtenek a szívjegy részét képező kesernyés aláfestésű, citrusos jegyek és a leheletnyi levendula. Az igazi gazdagságot pedig a pacsuli és cédrusfa kölcsönzi.

Hirdetés (X)