Alvási horoszkóp a család minden tagjának

csillagjegyek

Van, hogy nem csupán egy webáruház termékei a sokoldalúak, hanem azok megálmodói is. Hogy miért mondjuk ezt? És hogyan kapcsolódik össze a gyerek hálózsák témaköre az asztrológiával? Kiderül a cikkünkből!

A Cseppke hálózsákok nem hiába örvendenek nagy népszerűségnek kiváló minőségük miatt. Laár Györgyi, az áruház egyik tulajdonosa asztrológiai tudását megcsillogtatva megalkotott egy igazán szórakoztató alvási horoszkópot.

(Ha bővebben is kíváncsi vagy a témára, a Cseppke webáruház blog oldalán megtalálod a teljes írást.) Nézzünk pár jellemzőt az egyes jegyek szülötteinek alvási szokásairól.

Kos

Lelkes, energikus, határozott személyiség, aki fáradhatatlan természetéből kifolyólag nagyon nehezen alszik el. Álmában is nagyon mozgékony, rúgkapál. Reggel azonnal kipattan az ágyból, hogy megkezdje újabb pörgős napját.

Bika

Egy végtelenül megfontolt és nyugodt csillagjegy, mely szeret sokat és nagyokat aludni. Reggelente nem siet, szeret nyújtózkodni, ráérősen kikászálódni az ágyból, és szép lassan elkészülni.

Ikrek

Nyughatatlan, kíváncsi lélek, aki nehezen jut el az ágyig, mert minden fontosabb az alvásnál. Van, hogy nyugodtan alszik, van, hogy forgolódik. Általában álmában is nagyon aktív, az egész ágyat bejárja.

Rák

Konfliktuskerülő, hiperérzékeny személyiség, aki ha nyugodt, akkor igazi álomszuszék. Ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, így nem szeret idegen helyen aludni.

Oroszlán

Energikus kisugárzása van, ennek ellenére előszeretettel lustálkodik, akárcsak az állatok királya. A korán kelés nagy ellensége, különösen, ha nem aludt eleget. Ebben a helyzetben nem érdemes sürgetni, mert rendkívül morcosan reagál.

Szűz

Precíz, megbízható jegy, aki nagyon szereti maga körül a rendet, ami a hálószobájára is igaz. Általában nem tud könnyen elaludni. Szívesen kel kora reggel, viszont ehhez időben kell ágyba bújnia.

Mérleg

Szeretetreméltó jegy, aki imád közösségben lenni. Akkor alszik a legjobban, ha van kihez odabújni. Ha erre nincs lehetőség, akkor plüssökkel és párnákkal rakja tele az ágyat. Reggel nehezen ébred, szeret heverészni.

Skorpió

Az alvás lételeme, szinte újjászületik tőle. Általában nem alszik sokat, így korán kel. Viszont ha alszik, akkor annyira mélyen, hogy egy ágyút is elsüthetnek a füle mellett, akkor sem ébred fel.

Nyilas

Nagyon energikus jegy, aki sokáig fennmarad és későn is kel. Gyakorlatilag bárhol képes elaludni. Tipikus éjjeli bagoly, a korai lefekvés komoly nehézséget jelent számára.

Bak

Egy olyan komoly és zárkózott csillagjegyről van szó, mely felesleges időtöltésként tekint az alvásra. Általában későn fekszik, de korán kel és szinte azonnal készen áll, hogy megkezdje a napot.

Vízöntő

Az alvást felesleges időpocsékolásnak tartja. Jellemzően gyorsan elalszik, de könnyen lehet, hogy hajnalban valamelyik nagyszerű ötlete ébreszti. Általában pont egy perccel korábban ébred, mint amikorra az ébresztőt húzta.

Halak

Az összes csillagjegy közül a Halak szeret leginkább aludni, de gyűlöl korán kelni. Éppen ezért gyakran visszaalszik, melynek eredményeként gyakran kapkodva kezdi meg a napot.

Hirdetés (X)