Az igazi 21. századi szórakozás gyerekeknek – számítógépezés helyett!

quad Kép forrása: Pixabay.com

Valószínűleg nem újkeletű probléma sok háztartásban, hogy a gyerek legszívesebben a számítógép előtt tölti az idejét. Keveset megy ki a szabadba, játszani leginkább virtuálisan szeret, és így tovább. Ha épp nem köti le a foci vagy a játszótér, mi a megoldás? Tudunk egyet, ami biztosan főnyeremény szinte bárkinek: ez pedig nem más, mint a quadozás!

A Szigetmotor széles kínálatában elektromos gyerek quad is elérhető, amivel egy teljesen új és végtelenül izgalmas hobbit kedvelhet meg kicsi. A szélvész járművel pedig úgy érezhetik magát, akárcsak egy filmben!

Gyerekek és a quadozás? Mégis hogyan?

Első hangzásra persze drasztikusnak tűnik mindez. Quadozni, a gyerek? Aki próbálta már a járgányt, alighanem egy dologban biztos lett: az egyik, hogy újra és újra át akarja élni az élmény. De mi a helyzet akkor, ha a gyerekünkről van szó?

Hiszen a quadozás azért nem a legbiztonságosabb tevékenység közé tartozik. Nos, ez a jövőben azért megváltozhat. Napjaink egyes speciális járgányai ugyanis kifejezetten a gyerekek számára lettek megtervezve – mind biztonsági, mind kényelmi és egyéb szempontból.

Amennyiben a biztonsági kérdéseket firtatjuk – és miért ne tennénk – gondoljunk csak bele, egy ilyen nagy járgány milyen nehezen is borul fel. Ha pedig ott vagyunk vele, mellette, aligha lesz nagy baj.

Arról nem is beszélve, hogy bent az udvaron vagy a játszótéren sokkal nagyobb kockázatoknak van kitéve a gyerek: leeshet a mászókáról, a fáról és így tovább.

A quadozás előnyei a gyerekekre nézve

A gyerekekre nézve is számtalan előnye van a quadozásnak. Az első és egyben legfontosabb persze, hogy szeressék, és alig várják, hogy felülhessenek rá. De tudat alatt is rengeteg módon fejlődnek általa. Megtanulják a vezetés alapjait, a felelősséget, amivel egy ilyen jármű kezelése jár. Azt is, hogy figyelni kell másokra a szabadban.

Érdemes még megemlíteni azt is, hogy egy szabadban végzett, igencsak adrenalindús szórakozásról van szó! Nincs két egyforma manőver és kaland. A gyerek pedig nem a szobában kuksol, a számítógép előtt ülve, valamilyen lövöldözős játékkal elfoglalva – megfeledkezve teljesen magáról. Nem is hangzik olyan rosszul, ugye?

Minőségi elektromos quadok – hatékony, zöld, modern!

A Szigetmotor széles kínálatában a legkülönfélébb elektromos gyerek quadok találhatóak meg, így nemcsak a gyerekek, hanem a környezetünk is jól jár. A 21. századi járgányok pedig minden szempontból hatékonyak és kényelmesek szabadidős felhasználásra.

A csapat pedig segít az ideális jármű kiválasztásában, amit indításra készen, betanítással és szakmai segítséggel, edukációval karöltve juttatnak el a háztartásba – szerte az országban szinte bárhová. És már indulhat is a menet, mintha csak a Szaharában lennétek!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)