Az őszi és téli esküvők varázsa

esküvő Kép forrása: Freepik.com

Habár a klasszikus értelemben vett esküvői szezonnak a nyári hónapok minősülnek, kétségtelenül megvan az őszi és téli esküvők különleges szépsége is. Gondoljunk csak a csodás színekre vagy a ritka, de annál szebb havazásra! Végső soron az sem mindig hátrány, ha nincs túl nagy hőség egy ilyen ünnepen.

Kicsit a szerencse fiának és lányának kell lenni, hogy az időjárás nekünk kedvezzen, de ugyanakkor ennek az időszaknak az az előnye, hogy választhatunk akár hosszú ujjú ruhát vagy egyéb kiegészítőket, amelyek jól illenek a stílusunkhoz.

Ruhaköltemények hidegebb időben is

A hűvösebb hónapokban sem kell lemondanunk a stílusos megjelenésről. Ha álmaink ruhája szabadon hagyja a vállakat vagy rövid ujjú, egy elegáns menyasszonyi boleró tökéletes megoldást jelenthet akár a templomi megjelenés esetében vagy a jegyesfotózás során.

Egy jól eltalált kiegészítő kifejezetten öltöztet. Esküvői megjelenésünket érdemes több ötlet által vezérelve megálmodni és kreatívan összeállítani, valamint egy olyan ruhaszalonban körülnézni, ahol széles kínálat áll a rendelkezésünkre.

Miért válasszunk őszi vagy téli dátumot?

A hidegebb hónapokban tartott esküvők egyik nagy előnye, hogy könnyebben találni szabad helyszínt, illetve szolgáltatókat. Míg nyáron jóval előrébb kell gondolkodni, ősszel vagy télen spontánabbak és rugalmasabbak tudunk lenni, hiszen kevesebben akarnak házasodni.

Ez akkor különösen fontos, ha kicsit megcsúszunk az esküvő szervezésével vagy ha van egy olyan dátum, amelyhez nagyon ragaszkodunk, ilyenkor sokkal nagyobb az esélye, hogy gyorsabban és stresszmentesebben összeálljon a minket segítő csapat.

Álmaink ruhája és a kiegészítők

Minden menyasszony számára az esküvőszervezés egyik leglényegesebb pontja a tökéletes ruha megtalálása. Nem csak arról van szó, hogy a hölgy első pillantásra beleszeressen, hanem arról is, hogy páratlanul szépnek érezze magát benne, jól álljon neki, hiszen ez az ő nagy napja, amikor minden szem rátapad.

A legfontosabb, hogy olyan legyen a ruha, amit magabiztosan tud viselni és amelyben képes ragyogni. Az őszi-téli esküvőkön a kiegészítők általában kiemelkedő szerepet kapnak, mivel megvédik a jövendőbeli feleséget a hidegtől, valamint elegáns hatást kelthetnek.

Ezért mindenképpen érdemes számba venni ezeket a lehetőségeket és feltérképezni, vajon a boleró, a stóla vagy a pelerin illik a legjobban az esküvő és a ruha stílusához. Érdemes ellátogatni olyan ruhaszalonba, ahol ezen kiegészítők széles kínálata várja a menyasszonyokat, hogy biztosan megtalálja a neki tökéletes darabot.

Álomszép fényképek

Az ősz színei, a téli hó ragyogása olyan fantasztikus fényképeket ihlethetnek, amelyek valószínűleg nem köszönnek vissza az ismerősök fotói között. Tény és való, hogy tartogatnak magukban némi kockázatot, hiszen lehet eső, sár, latyak, ugyanakkor egy türelmes és jól megválasztott fotós kivárja a pillanatot, hogy gyönyörű képekkel és ezáltal emlékekkel ajándékozzon meg benneteket. Az őszi-téli esküvők varázsa így örökre megmarad a ti szívetekben is.

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)