Egy megbízható okostelefon intenzív napi használatra

okostelefon Kép forrása: Pexels.com

Manapság már számos okostelefon található a piacon, és számos gyártó próbál jobbnál jobb készülékekkel előrukkolni. Ezzel a cikkünkkel szeretnénk azoknak segíteni, akik egy olyan megbízható, mégis megfizethető árú készüléket keresnek, amit intenzív napi használatra terveztek. Amellett, hogy gyors és nagy akkumulátorral rendelkezik, extra gyorsan fel is lehet tölteni. Nézzük is, hogy melyik telefonról van szó!

Bemutatkozik az okostelefonok innovátora: az Oppo

Egy olyan készülékről írunk most, amit egy nagy múlttal rendelkező, igazi innovátor cég gyárt. Az Oppo Reno 8 5G okostelefon egy újabb kiváló megoldás, ami beszerezhető a CoolMobile.hu webáruház Oppo Reno kínálatából. Nem a legfelszereltebb, nem is a leggyorsabb a piacon, de mindez nem is hiányzik belőle.

Az Oppo egy olyan cég, ahol igen nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztésekre. Ez abban is megmutatkozik, hogy már több mint 1800 szabadalom benyújtásánál tartanak. És persze ez azzal is jár, hogy számos olyan újítást is bevezettek, ami ma már iparági standardnak számít.

Például ott van a kijelző mögé rejtett ujjlenyomat-olvasó, ami tőlük származik. De az Oppo vezette be még 2012-ben az “arcszépítés” funkciót is a szelfiknél, 2014-ben pedig a töltési piac forradalmát hozták el a Vooc gyorstöltési technológiájuk megalkodásával. De hogy csak pár évet menjünk vissza az időben, 2019-ben a nevükhöz kapcsolódott az első 5G-s telefon beszállítása az európai piacra.

Az Oppo Reno 8 5G okostelefon erős, gyors és jó ránézni

Ez a készülék egy 6,43 hüvelykes, 90 Hz-es képfrissítésre képes AMOLED kijelzővel rendelkezik, melyet egy Gorilla Glass 5 üveg véd a sérülésektől. A belsejében 8 GB RAM lakozik, ami egy gyors, 8 magos CPU-t támogat, és akár 3 GHz-es gyorsaságra is képes. A háttértár bár nem bővíthető, de a 128 GB, vagy méginkább a 256 GB elég kell legyen.

Jól teljesít nappal és éjjel is

Kiváló szelfiket készíthetünk a 32 megapixeles előlapi kamerával. De fotózhatunk a fő egységgel is, a hátlapon található 50 megapixeles kamerával is. Mindezt megtámogatták egy 2 megás makró kamerával és egy 8 ultraszéles egységgel is.

A főkamera nagyon jó autófókusszal rendelkezik, és kiválóan teljesít nappal és sötétben egyaránt. A Sony nagyszerű érzékelőjének és a fejlett AI algoritmusoknak köszönhetően minden képből ki tudja hozni a maximumot. Legyen szó akár éjszakai felvételekről, akár videóról, akár nappali fényképekről. Stabil és precíz fókusszal rendelkezik, ami nagy segítségünkre lesz a tökéletes felvételek elkészítésében.

Akár 2 napos üzemidő egy kis extrával

Kiváló üzemidővel rendelkezik a készülék, melynek alapja a 4500 mAh-s akkumulátor. És bár vezeték nélküli töltési lehetőség nincs, de a gyorstöltés hű az Oppo-hoz, ugyanis 80 wattos, ami bőven kárpótol minket. Ha egy teljesen lemerült akkumulátort nézünk, akkor azt mindössze 38 perc alatt 100%-ra tölthetjük.

Ez pedig elég nagy fegyvertény az amúgy is kiváló akkumulátor mellett. És bár nincs minden a készülékben (pl. jack és infra), ellenben van benne 5G, NFC, Wi-Fi 6 és Bluetooth 5.3 is.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)