Egy új sneaker kollekció születése

sneaker

A sneakerheadek számára a legtöbb fejtörést az okozza, hogy vajon melyik újdonságot érdemes megvásárolni, melyek azok a modellek, amik után bárki megfordul. A fiatalok szeretnek divatosak, stílusosak, trendik lenni, így nem mehetünk el szó nélkül a legújabb sneakerek mellett sem.

De vajon mely márka újdonságai azok, amikbe érdemes befektetni? Az alábbi cikkünkben eláruljuk, hogy mikre érdemes lecsapni.

Milyen outfithez viselhetünk menő sneakereket?

Mindegy, hogy sportos melegítőről, esetleg egy szimpla farmer-póló szettről van szó, egy sneaker minden alkalomra tökéletes választás lehet. Mivel számtalan színállásban kaphatóak, így még a stílus és a kinézet kapcsán sem kell kompromisszumot kötnünk.

A True to Sole Air Jordan 4 modelljei között biztosan megtalálhatjuk a hozzánk leginkább közel álló lépőt, amely tényleg minden viselet esetében jó megoldás lehet. A legnagyobb népszerűségnek a Shimmer és a Retro Red Thunder örvend, de kedveltnek számít a Retro Seafoam modell is. Rengeteg sneaker számít uniszexnek, így bátran választhatunk bármelyik változatból.

Az Air Jordan születése

A Jordan IV 1989-ben jelent meg a piacon, Tinker Hatfield tervezésének köszönhetően. Van bennük egy látható légbetét, illetve nem maradhatott le a közepes szármagasság sem, ami már a III-on is jelen volt. Ezek a változatok azonban már sokkal robusztusabb kinézetet kaptak, ezáltal könnyedebbé vált az összhatás.

Végre megjelentek azok a bizonyos ikonikus hálós panelek, valamint a jellegzetes és változatos fűzést támogató pántok. Végre nem kell szenvedni a cipők felvételével, pillanatok alatt útnak is indulhatunk.

Korábban a Jordan 4 sneaker OG színállásain a sarokrész hatalmas paneljeit a megszokott Nike Air felirat díszítette, most viszont már a Jordan felirat teszi őket egyedivé.

Ez a kollekció nem mellesleg a híres sportoló, Michael Jordan legeredményesebb szezonja miatt lett igazán ismert, de jelen volt a Do The Right Thing filmben is. Nem véletlen tehát, hogy minden sneakerhead Jordan 4-re vágyik.

Az Air Jordan 4 Retro Seafoam

Amikor Air Jordan sneakerekről van szó, akkor érdemes megemlíteni az Air Jordan 4 Retro Seafoam modellt, ami egy 2023 februárjában debütált változat. A fehér, szürke, valamint zöld árnyalatokban pompázó kivitel nagy közönségkedvenccé vált, köszönhetően letisztult stílusának és kényelmes kialakításának.

Amennyiben megtetszett a Retro Seafoam, esetleg bármelyik másik Air Jordan IV, bátran megvásárolhatjuk őket a True to Sole budapesti üzletében, esetleg webáruházában. A megbízható partnerhálózatukból kizárólag eredeti sneakereket szereznek be, amelyeket egyesével vizsgálnak meg. Náluk garantáltan biztosak lehetünk abban, hogy a lépők eredetiek és nem hamisítványok.

Nem beszélve az eredeti dobozában történő gyors szállításról, hiszen az új surranónk akár 2 munkanapon belül nálunk lehet. Ha pedig nem tetszik, nem jó a méret, akkor ott van a 14 napos visszaküldési garancia.

Hirdetés (X)