Ezért gazdaságosabb a talajcsavar használata (talajcsavar ár, telepítés vs. betonozás)

talajcsavar Kép forrása: Getty Images

Tudvalevő, hogy aki építkezésbe vágja a fejszéjét, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Nehéz megtalálni azokat a megoldásokat, amelyekhez kedvező áron lehet hozzájutni, rejtett költségek nélkül, és a minőség terén sem kell kompromisszumokat kötni. A talajcsavarok használata azonban pont ezt a lehetőséget kínálja.

A talajcsavar ár és a telepítés ugyanis jóval olcsóbb, mint a betonalap készítése, ráadásul rejtett és járulékos kiadásokra sem kell számítani, így kiváló megoldás mindazoknak, akik csökkenteni szeretnék az építkezés költségeit.

Baráti talajcsavar árak = olcsóbb alapozás

Egy építkezés során az alapozás anyagköltsége és a munkadíj akár az összköltség 10-15%-át is kiteheti, és ezen felül sok esetben rejtett költségekkel, illetve a nem megfelelő tervezésből adódó többletkiadással is számolni kell.

Azonban, ha a betonozás helyett a talajcsavarok használatát választjuk, rengeteget spórolhatunk, hiszen a talajcsavar ár meglehetősen baráti, és a telepítés költségei is messze elmaradnak a betonalap készítésének díjától.

Ráadásul nem lesz szükség a kitermelt föld és más, építési hulladék elszállíttatására, és nem marad a nyakunkon felesleges készlet, ugyanis ennél az eljárásnál az előzetes tervezés során pontosan ki lehet számítani, hogy hány darab (és milyen típusú) talajcsavarra lesz szükség.

Összességében a megspórolt összeg akár hat számjegyű is lehet!

Nincsenek rejtett költségek, csak a talajcsavar árával és a szolgáltatás díjával kell kalkulálni!

Az Ecotrex webshopjának segítségével a megrendelő pontosan láthatja a felmerülő költségeket, ugyanis a rendszer nemcsak a talajcsavar árat, hanem a szolgáltatás és kiszállítás díját is kiszámolja, amelyen felül később már nem keletkeznek plusz kiadások.

A termékek online kiválaszthatók és megrendelhetők, és a telepítés időpontja is plusz telefonálgatások nélkül lefoglalható.

Gyors telepítés, alacsonyabb munkadíj – ezt garantálja a talajcsavar

A talajcsavarok árán kívül a telepítésük egyszerűsége és gyorsasága is mellettük szól. Míg egy betonalap elkészítése akár heteket is igénybe vehet, a talajcsavarok telepítése egy-két nap alatt megtörténik. Ennek költsége ráadásul jóval alacsonyabb, mint a betonozásnál a munkadíj.

A talajcsavar élettartama extra hosszú

A talajcsavarok használata hosszú távon is költséghatékony alternatívát jelent a betonalap helyett, mivel a csavarok rendkívül időtállóak, és akár extrém körülmények között is tartós megoldást jelentenek.

Használhatjuk őket víz alatt, tartósan hideg vagy meleg környezetben, kavicsos területen, de akár olyan helyeken is, ahol a betonozás nem megoldható.

Sőt, a talajcsavarok többször is felhasználhatók – szükség esetén eltávolíthatók a talajból, illetve áthelyezhetők anélkül, hogy maradandó kárt okoznánk ezzel a környezetben.

Kép forrása: Getty Images

Hirdetés (X)