Hogyan válhatunk a saját otthonunkban a flambírozás mestereivé, és készíthetünk lenyűgöző, ízletes ételeket? Cikkünkből kiderül!
Kategória: Gasztró
Szeretnéd a mindennapi kávéfogyasztást magasabb szintre emelni? Ha igen, olvasd el cikkünket, amelyben ehhez adunk néhány tippet!
A szalonna sokszor csak „mellékszereplő” a filmekben, azonban nagy erénye, hogy akkor is észreveszi az ember, ha nem tolakodik a középpontba.
A közelmúltban Dunaharasztiba érkezett, és már itt is kapható a Kő fagyi?, ami a Káli-medencét meghódította az elmúlt években.
Három csillagot kapott a gasztronómia Oscarként számon tartott versenyen a komáromi ZAX kézműves csokoládéműhely passiógyümölcsös bonbonja.
A felújított, újragondolt Prága Kávéház azokat is várja, akik elrugaszkodnának a cseh vonaltól.
Az immár tizenkettedik alkalommal megrendezendő eseményen csaknem 200 ember főzi a Duna-parton Magyarország és a Kárpát-medence különleges ételeit.
Dobó Norbert balatonfüredi cukrász Szőke zserbó fantázianevű fagylaltja nyerte az Év fagylaltja vándorkupát és az aranyérmet.