Íme: a legviccesebb ajándékötletek születésnapra vagy karácsonyra!

ajándék

Az élet egyik legnagyobb ajándéka a humorérzék. Ha minden helyzetnek képesek vagyunk meglátni a fonákját, azzal sokkal egyszerűbb átvészelnünk a nehezebb időszakokat is. Barátod, barátnőd vagy valamelyik családtagod is épp egy ilyen ember, és neki keresel ajándékot? Ne is mondj többet – csokorba szedtük a legjobb ötleteinket!

Tik-tak, tik-tak – de örülök, hogy épp [ilyen] vagy!

A lakásunknak számos, viszonylag állandó kiegészítője van, melyeket csak ritkán cserélünk le. Ilyenek az asztalok, a székek, az ágyak, a kanapék és… az órák. Bizony: emlékszel, mikor vettél utoljára magadnak egy helyes kis időmérő szerkezetet? Mi sem.

Viszont az Ajándék Magicnél humoros faliórák széles választékából válogathatsz, melyekért érdemes kivételt tenned. Főleg akkor, ha éppen ajándékot vennél valakinek.

Az alaplapjuk ugyanis személyre szabottan lehet vicces feliratos, a megajándékozott hobbijára utaló, de akár visszafelé járó, “zsenióra” is.

További frappáns ötletek, ha egy jó humorral megáldott személyt ajándékoznál meg

1. Edényfogó, főzőkesztyű, kötény – némi csavarral

Hogy mi olyan vicces egy egyszerű konyhai kiegészítőben? Ha egyszínű vagy valamilyen szép/cuki mintájú, akkor valóban semmi. De egy vicces felirattal mindjárt izgalmasabb a végeredmény (és a sütés-főzés is)!

2. Kézbábok, álarcok

Ki ne ismerné az ikonikus lófejes, A nagy pénzrablásos vagy az Anonymous álarcokat? Ezek bármelyike már könnyedén beszerezhető online is.

3. Stresszlabda

A megajándékozandó egy túlhajtott, szorgalmas dolgozó, akinek néha az átlagosnál… hm, értetlenebb emberekkel kell dolgoznia? Neki biztosan jól jöhet egy stresszlabda, melyen bármikor levezethetik a felgyülemlő feszültséget. (És így megtarthatják a munkájukat is.)

4. Pajzán csengők

Párodnak vennél valamilyen szokatlan, de ötletes meglepetést? Egy-egy huncut felirattal ellátott csengő például ilyen lehet. Feltéve, ha nem okoz problémát egyikőtöknek sem a gyakori használata…

5. Tréfás nasi

A valójában szőlőcukrot tartalmazó kis dobozkával mindenki felfrissítheti elméjét egy hosszú, fárasztó munkanap után. A magas koncentrációt igénylő, szellemi munkát végzők különösen értékelni fogják ezt az apró, ám annál kreatívabb figyelmességet.

+1. Zokni

Az igaz, hogy önmagukban a minta nélküli zoknik nem túl izgalmasak. De egy eredeti felirattal máris egyedibb, személyre szólóbb ajándékot kaphatunk.

Nehéz a döntés?

Nem akarunk közhellyel élni, de mégis jó, ha tudod: a legtöbbeknek nem az ajándék a fontos, hanem a szándék. Így nem is érdemes túlzottan rágörcsölnöd az ajándékozásra. Ezekkel a mókás, egyedi ötletekkel azonban minden szerettednek mosolyt csalhatsz az arcára, aki megkapja őket.

A lényeg, hogy valamilyen szinten a megajándékozott értse, miért az jutott eszedbe neki, ami. A jó emlék innentől kezdve már adott lesz számára is.

Hirdetés (X)