Íme, a Minikék tavaszi ajtódíszkészítő csomag!

dekoráció Kép forrása: Freepik.com

Ha itt a tavasz, akkor itt az idő a dekoráció újratervezésére, sőt lecserélésére. A hópelyhek, fenyőfák, girlandok ideje végképp lejárt, beköszöntött a húsvéti hangulat a maga nyuszis, tojásos bájával. S a legjobb, ha rögtön az ajtó dekorálásával kezdődik a díszítés, mert így minden egyes belépő számára valódi tavaszi ajándékká válhat a megérkezés!

Cukiság felső fokon!

Miért is ne? A tavasz az újrakezdés, a természet feltámadásának időszaka, amikor a kis állatok is előbújnak végre a vackaikból. Ez alól a nyuszi sem kivétel, akinek bájos, kedves megjelenése ráadásul egyértelműen kötődik a húsvéti hangulathoz.

Eredendően a nyuszi egy olyan jelkép, ami a hagyományokon keresztül maradt fenn, az életet, a tisztaságot, az ártatlanságot szimbolizálja. S meg kell hagyni, hogy mindennek tetejében extra édes. Akárcsak a minikek.eu oldalán kapható ajtódíszcsomag, aminek a fő motívuma ez a tündéri bolyhos kis állat, akit a legszívesebben mindenki magához ölelne.

A csomag nem tartalmazza a dísz elkészítéséhez szükséges ragasztópisztolyt, ám ennek a megvásárlása az áruház kínálatából nem okozhat problémát.

Mennyire bonyolult feladat az ajtódísz elkészítése?

Semennyire, ezért aztán azoknak is tökéletes választás, akik egyébként nem járnak élen a kézműves remekelések világában. Az ajtódísz látványos, élénk, vegyes színvilágának köszönhetően vonzza a tekinteteket, és vidámságot, kedvességet áraszt magából.

Mondhatni még az is szívesen bekopogtatna ezek után, aki amúgy nem is várható vendég. A szépérzéket kényeztető dekoráció a tavasz egészét beragyoghatja, azaz húsvét után sem kell eltávolítani, mivel a nyuszi alapvetően így is, úgy is tökéletes szimbóluma a jó időnek, a felbukkanása pedig periódustól függetlenül garantálja az arcokra kiülő mosolyt.

Az összeállítása egyszerű és gyors, amihez még kézügyességre sincsen szükség, a végeredmény pedig vitathatatlanul magáért beszél. Ha egy olyan dekorációra vágysz, ami egyszerre hívogató, csalogató, ami szépséget sugároz, kedvességet közvetít, ami egyedi, akkor megtaláltad a tökéletes alternatívát!

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)