Itt a Harry Potter szezon: ezekkel lepje meg rajongó ismerősét!

Harry Potter Kép forrása: Pixabay.com

Talán nincs is szebb, amikor az őszi estéken, hétvégente az ember bekuckózik az ágyba és megnézi a kedvenc varázslós filmjét. A fiatal varázsló történetét az elmúlt több mint húsz évben szinte az egész világ megismerte, nemcsak a fiatalok, hanem az idősebb korosztály is imádja.

A Harry Potter mágikus univerzuma az évek alatt mindenkit ámulatba ejtett, csodákra képes a kicsikkel. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mivel lephetünk meg egy rajongót ebben az időszakban.

Ha ősz, akkor Harry Potter

A Pamutlabor Pólónyomda Harry Potteres pólóival nem maradhatott le a versenytársaktól, hiszen a rajongók előszeretettel vásárolnak HP-s darabokat. Mindegy, hogy fiatalról vagy idősebb korosztályról van szó, egy feliratos, mintás felső minden esetben remek választás lehet az esti filmezéshez.

Egy rajongó amúgy is él-hal az ilyen darabokért, nem csoda, hogy a mai napig rengeteg alkalommal készülnek újabb ruhadarabok, írószerek, Harry Potteres kiegészítők.

Egy pamut póló nemcsak kényelmes, de még közelebb hozza az embert a kedvenc karakteréhez, filmjéhez. Már csak egy kényelmes ágyra, egy meleg teára vagy kakaóra, esetleg egy bűbájos italra van szükség, és már mehet is a maraton.

Nem kell megvárni az őszi szünetet, egy Harry Potter filmet bármikor ér megnézni. Mutassuk meg a mugliknak, hogy milyen varázslat él a rajongókban! Ehhez már csak a tökéletes meglepetést kell megtalálni, aminek bármelyik varázslótanonc örülne.

Harry Potter pólók

A legnépszerűbb prémium pólók garantáltan kedvenccé válnak. A simogatnivalóan puha anyag, a rövid ujj, valamint a testhezálló fazon kényelmessé teszi ezeket a ruhadarabokat. Aki a lazább viseletet kedveli, annak érdemes egy mérettel nagyobbat rendelni, hogy a kuckózás tényleg kuckózás lehessen.

A 100% pamut anyagból készült modellek bordázott és erősített nyakpasszéval lettek kiegészítve. S-től 5XL-ig bármekkora méretet rendelhetünk, így semmi akadálya, hogy tényleg passzoló darabot szerezzünk be egy igazi rajongó számára.

A csúcsminőségű digitális nyomtatással készült változaton a minta igen élénk, jól szellőzik, évekig kopásmentes marad. Nem megy össze és nem is nyúlik ki, így remek választás filmnézésre és persze a hétköznapokra egyaránt.

Egyéb Harry Potteres kiegészítők

Emellé jöhet továbbá egy HP-s bögre, esetleg vászontáska vagy egy párnahuzat. Egy igazi rajongónak mindenből van legalább egy darab, hiszen nincs is jobb érzés, mint a kedvenc karakterének képével ellátott bögréből inni azt a bizonyos italt a film mellé.

A párnahuzat pedig megkoronázza az amúgy is izgalmas, élvezetes és hátborzongató estét. Válasszuk őket egyben, így csomagban átadva még nagyobb meglepetést okozhatunk a másik számára.

Innentől már nincs más hátra, mint megvárni az első igazán kuckózásra alkalmas hétvégét és két napig ki sem szállni az ágyból. Egy HP maraton mindig kikapcsolódást és szórakozást nyújthat.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)