Lehet ezt még fokozni? Szuperhősök jelentek meg az ékszereken is!

szuperhősök Kép forrása: Pixabay.com

Az ékszerek nagyon fontos kiegészítői megjelenésünknek. Magukra vonják a figyelmet, vagy diszkréten emelik öltözékünk fényét. Mindenki szeret valamilyen kisebb vagy nagyobb ékszert magára ölteni, hiszen ezáltal kifejezhetjük stílusunkat, ízlésünket.

Az pedig, hogy milyen ékszereket választunk, tényleg csak az egyéni preferenciánkon múlik, valamint természetesen az alkalmon, amin megjelenünk. Az ékszerkínálat hatalmas, így mindenki megtalálhatja kedvenceit, nem beszélve arról, hogy az utóbbi időben már akár kedvenc szuperhőseinket is magunkon viselhetjük!

Izgalmas fúzió a minőségi ékszer és a filmsikerek találkozásával!

Nem másról van szó, mint a Velekey Ékszervilág webáruházban is megtalálható Pandora ékszerek, valamint a méltán világhírű Marvel szuperhősök találkozásáról, melynek következtében megszületett a Pandora Marvel kollekció, a rajongók legnagyobb örömére.

A Marvel univerzum

A Marvel egy kitalált világ, ahol különleges hősök élnek. A szuperhősöket a régi Marvel képregények alapján alkották meg, és hatalmas sikert értek el a különböző Marvel filmek és sorozatok.

A szuperhős filmek némiképp összefüggenek, azonban ha csupán egy-egy részt nézel meg belőle, akkor is kerek egészet alkotnak. A szereplők több filmben is megjelennek, színessé és izgalmassá téve a történetet, éppen úgy, ahogy lélegzetelállítóvá teszik a Pandora ékszereket is.

A legismertebb szuperhősök Amerika Kapitány, Batman, Hulk, Thor, de a Marvel univerzum lakója a Fekete Özvegy, Marvel Kapitány, Darázs és Doktor Strange is!

Pandora X Marvel: nem is lehetne jobb összeállítás!

A Pandora szinte minden kategóriában előrukkolt a Marvel hősökkel, így találhatsz charmokat, gyűrűket, karkötőket, függőket és fülbevalókat, mindezeket pedig kedvenc hősöd ihlette. És elárulunk egy titkot is! Vésett üzenetekkel inspirálják hétköznapjaidat, valamint adnak erőt a céljaid megvalósításához!

Az ékszerek megjelenése

A Pandora a szokásos 925 Sterling ezüstöt használta, ezt pedig cirkóniával, tűzzománccal kombinálta, ezáltal színes és izgalmas szuperhősök születtek a kezeik alatt.

A karláncok esetében a zárszerkezetnél jelennek meg a Marvel szimbólumok, például a Bosszúállók logója. A Moments kollekció charmjai között megtalálhatod a Galaxis őrzői hőseit, Pókembert, vagy a Bosszúállók Vasemberét.

A Moments láncokra Marvel függőket is vásárolhatsz, például Star-Lordot, Kazettát, a Bosszúállók végtelen kesztyűjét, vagy Amerika Kapitány pajzsát.

A gyűrűk belsejében üzenetet találsz, a Galaxis őrzői gyűrű azt sugallja, hogy válj minden nap egyre erősebbé, de nagyon mutatós a Bosszúállók végtelen köve is, melyet 14 karátos arannyal díszítettek, és 6 darab mesterséges kristályt tartalmaz. A kristályok erejét a gyűrű belsejében találhatod gravírozva.

A Pandora x Marvel kollekció telitalálat volt a két cégtől, ezért, ha te is rajongsz valamelyik Marvel szuperhősért, akkor ezután bármikor magadon hordhatod őt, ezáltal erőt ad neked, a mindennapok szuperhősének!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)