SUP-er tavaszi programok, amit a család minden tagja élvezni fog!

supshop Kép forrása: Adobe Stock

Itt a tavasz, és elnézve az elmúlt évek időjárását, ez azt jelenti, hogy a nyár is közelít. Szóval kétségtelenül eljött a perc kiszabadulni a négy fal fogságából, és meghódítani a természetet, átélve az örömöket, amiket tálcán, vagy történetesen vízfelületen kínál.

A családi kimozdulás nagybetűs érték!

Nincs is jobb annál, mint amikor a család apraja-nagyja felkerekedik, hogy közös szórakozás után nézzen. Pláne, ha a kikapcsolódásnak a középpontjában a gyerek SUP áll. Senkinek sem kell a partról nézni fájó szívvel a többieket, mert mindenki rátalálhat arra a deszkatípusra és méretre, ami egyénileg ideális.

Úgyhogy a család egésze belevetheti magát a habokba, meg persze az élményekbe. Még akkor is, ha a lurkóknak ismeretlen ez a világ. A deszkázásban többek között az a szuper, hogy az alaptudás hamar elsajátítható, ami gyakorlatilag rögtön átültethető a gyakorlatba.

És ha a felszerelés megvan, akkor következhet az úti cél kiválasztása. Ha a bérlés az, ami optimális variáció, akkor olyan célpontot célszerű választani, ahol ez könnyedén megoldható, és ahol nagy a deszkaválaszték. Ha ellenben a saját SUP szállításra vár, akkor bármi lehetséges.

Jó, persze a vízfelület elmaradhatatlan, de történetesen akár medencével rendelkező fürdők is tökéletesek lehetnek. Utóbbinak az a nagy előnye, hogyha esetleg időközben beborul, akkor a fedett részlegen tovább mehet a szórakozás, míg az élménymedencékben a gyermekek is megpihenhetnek a kiadós deszkázás után.

A felfújható variáció megkönnyíti a pakolást, utazást?

Kétségtelen tény, hogy a felfújható SUP deszka mobilizálása sokkal egyszerűbb, és főleg gyorsabb, mint a merev variációé. Ennek a praktikum az oka, hiszen kis helyen is elfér, aztán amikor elérkezik a vízre szállás ideje, akkor pillanatok alatt felfújható és vízre bocsájtható.

Így még akkor sincsen gond a kocsiban elféréssel, ha történetesen mindenki is bezsúfolódik az autóba. Végül egy kis jó tanács: a naptejet már tavasszal sem érdemes otthon felejteni, mert meghökkentően nagy a nap ereje, pláne vízparton.

Kép forrása: Adobe Stock

Hirdetés (X)