Tavaszi pihenés az alpesi hegyek között

tavaszi pihenés

Családosan, gyerekekkel utazni mindig a legnagyobb kihívás, főleg, ha még a nagyszülők is jönnek. Hiszen minél többen vagyunk, annál több ember igényeit kell felmérni és azokhoz alkalmazkodni.

Sokan ezért le is mondanak inkább a tervezésről vagy halogatják, hogy minél később kelljen foglalkozni vele, pedig pihenni az év minden időszakában kell, főleg azoknak, akik egyszerre több területen is nap mint nap helytállnak.

Családbarát szálloda Ausztriában

Sok programlehetőséggel kecsegtető ajánlatokat tud felmutatni az osztrák Hotel OTP Birkenhof**** családbarát szálloda, amely tényleg minden generáció számára kínál felejthetetlen kikapcsolódást és nem is egy programmal. Akár a szálloda falain belül, akár a közvetlen környezetében maradva is már tengernyi lehetőség vár ránk, nem beszélve arról, ha kicsit távolabb is kimerészkedünk.

A családbarát kifejezés alatt természetesen nem csupán a hívogató programokat kell érteni, hanem a gyerekek iránti elköteleződést is. Sok szülő számára az utazás egyik legkényesebb pontja az összecsomagolás. A Birkenhof ebben is támogatóan lép fel, ugyanis jó néhány kiegészítőt tud biztosítani a családok számára.

Érdemes a honlapjukra felmenni és tüzetesen átnézni, vagy ha kérdés merül fel, akkor a szálló recepciósaitól érdeklődni, hiszen rengeteg plusz munkától kímélik meg ezáltal az anyukákat.

Gyerekprogramok széles repertoárja

Akik szívesebben töltik idejüket házon belül gyermekeikkel, azokat várja a wellness-oázis, de található külön gyerek játszószoba is a szállodában. Az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek a fitnessterem kipróbálása nagyon ajánlott, miközben kérni lehet a szálloda tapasztalt munkatársaitól gyermekfelügyeletet.

Ez nagyon előnyös, ha nincs nagyszülői jelenlét és a szülők szeretnének végre kettesben is egy kis időt eltölteni. Ha ilyen igény felmerül, akkor ezt előre kell egyeztetni a szálloda animátoraival.

A fitnessen és wellnessezésen kívül számos más sportolási lehetőséget kipróbálhatunk. Squash terem is található a Birkenhofban, és ha nincs nálunk felszerelés, tudunk ütőt és cipőt is bérelni. Családilag pedig vár minket a biliárd, a csocsó, a darts vagy éppen a bowling.

Ez utóbbi azért is különleges, mert kisgyerekekre is készült bowlingpálya, ahol már 3 éves kortól lehet gyakorolni ezt a mozgást, miközben a szálló dolgozói italokkal és snackkel kedveskednek.

A kutya se maradjon otthon!

Azontúl, hogy a Birkenhof család- és gyermekszerető, még ráadásul kutyabarát is, ami azt jelenti, hogy bekészített tálak, fekhely, sőt még meglepetés is várja a négylábút, amikor megérkeznek a hotelbe. Minden generációnak nagy fokú felüdülést jelent, ha bejárják a környéket, ugyanis a szálló varázslatos földrajzi fekvése miatt kirándulni, kerékpározni, sőt, még golfozni is lehet.

Aki pedig kicsit távolabb is szeretné a környéket felfedezni, két termálfürdő is várja a vendégeket, valamint a közelben egy bobpálya is található. Érdemes megvásárolni a Karintia kártyát a látnivalók kedvezményes megtekintéséhez.

Hirdetés (X)